Helseatlas for medisinsk biokjemi gir oversikt over bruken av utvalgte offentlig finansierte laboratorieundersøkelser innenfor området medisinsk biokjemi i perioden 2021-2023.
Helseatlas for Radiologi del 2 gir oversikt over bruken av polikliniske MR-undersøkelser av kolumna i perioden 2018–2022.
Helseatlaset gir oversikt over behandling av fedme for vaksne i spesialist- og allmennlegetenesta i perioden 2018-2022.
Helseatlas hjarteinfarkt inneheld to delar: 1) ei oppdatering av resultat frå Eldrehelseatlaset med innlegging ved hjarteinfarkt, og revaskularisering og 2) rehabilitering etter akutt hjarteinfarkt. Analysane bygger på data frå perioden 2018-2022.
Helseatlas for Radiologi del 1 gir oversikt over bruken av utvalgte polikliniske MR-undersøkelser i perioden 2018–2022.
Oppdaterte analyser av kirurgiske inngrep for endometriose.
Helseatlas for kroniske sykdommer tar for seg helsetjenestebruk for pasienter som hadde gjentatt kontakt med allmennlege- og spesialisthelsetjenesten.
Helseatlas for kvalitet i nødvendige helsetjenester er basert på informasjon om i underkant av 100 000 pasienter og behandlinger årlig, hvorav noen kan ha fått samme behandling flere ganger eller ha flere sykdommer.
Helseatlas for psykisk helsevern og rusbehandling gir oversikt over bruk av psykisk helsevern og tverrfagleg spesialisert rusbehandling, og analyserer geografisk variasjon i bruk av tenestene i Noreg i 2014–2018.
Helseatlas for fødselshjelp er det andre av to atlas innen gynekologi og fødselshjelp som er laget av SKDE etter initiativ fra Norsk gynekologisk forening.
I helseatlas for gynekologi har vi kartlagt geografisk variasjon i bruken av et utvalg av spesialisthelsetjenester innen gynekologi i perioden 2015–2017.
I helseatlas i ortopedi for Noreg har vi kartlagt geografisk variasjon i bruk av spesialisthelsetenester innan ortopedi i 2012–2016.
I det andre helseatlaset på dagkirurgi beskrives utviklingen i omfang og variasjon mellom helseforetakenes opptaksområder for de samme tolv inngrepene som i det første dagkirurgiatlaset, denne gang for perioden 2013–2017.
Helseatlas kols beskriver variasjon i bruk av fastlege og legevakt, poliklinikk, akuttinnleggelser og rehabilitering i forhold til bosted for personer med kols.
Eldrehelseatlas for Norge beskriver variasjon i eldres bruk av sentrale somatiske spesialisthelsetjenester i forhold til bosted.
Norsk nyfødtmedisinsk helseatlas omhandler alle nyfødte barn som har vært innlagt i avdelinger for syke nyfødte i Norge i perioden 2009 til 2014.
Barnehelseatlaset gir et innblikk i fordelingen av helsetjenester til barn i Norge. Tilsammen er 10,6 millioner kontakter mellom barn og helsetjenesten er analysert.
Atlaset som omhander dagkirurgi var piloten fra Helseatlas. Atlaset ble lansert i januar 2015 og har fått mye oppmerksomhet, både nasjonalt og internasjonalt.